Πολύ σύντομα ενδέχεται να δούμε το τελικό trailer του “Star Wars: The Rise of the Skywalker”

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και Star Wars πάνε μαζί.O Οκτώβριος έχει μπει για τα καλά, δύο μήνες...

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και Star Wars πάνε μαζί.

O Οκτώβριος έχει μπει για τα καλά, δύο μήνες απομένουν για το “Star Wars: The Rise of the Skywalker” και ακόμα δεν έχουμε δει το τελικό trailer της ταινίας.

Μην ανησυχείτε όμως, καθώς νέα δημοσιεύματα θέλουν το trailer να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το Star Wars News Net πιστεύει ότι το trailer ενδέχεται να προβληθεί κατά τη διάρκεια του “Monday Night Football”, του NFL (Αμερικάνικου ποδοσφαίρου) στις 21 Οκτωβρίου, κάτι που φαντάζει λογικό αν σκεφτούμε ότι αυτά των δύο προηγούμενων ταινιών ήρθαν την ίδια περίπου περίοδο. Επειδή, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο, καλό θα ήταν να μην επαναπαυτούμε.

Στο πρόσφατο trailer είδαμε τη μάσκα του Kylo Ren ‘κολλημένη’ και ο J.J. Abrams μας εξήγησε τι αντιπροσωπεύει. Για την πιθανή εξιλέωση του Kylo Ren μας προϊδέασε και το βιβλίο της Rebecca Roanhorse, “Star Wars: Resistance Reborn“. Επίσης, μάθαμε ότι η ταινία θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Keri Russell, Dominic Monaghan και Matt Smith. Διαγραμμένες σκηνές από το “The Force Awakens” θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο με τον Chris Terrio.

Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία. H Ridley επιβεβαίωσε ότι θα μάθουμε για τους γονείς του χαρακτήρα που ενσαρκώνει και ότι δεν θα βρεθεί σε καμία νέα τριλογία. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την ταινία, αποκαλύπτοντας μας καλύτερα τους Knights of Ren.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, “The Rise of Skywalker”, θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.