H πιο κερδοφόρα ταινία της Sony γίνεται το “Spider-Man: Far From Home”

Ξεπέρασε το "Skyfall".Το "Spider-Man: Far From Home" γίνεται η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των...

Ξεπέρασε το “Skyfall”.

Το “Spider-Man: Far From Home” γίνεται η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών για την Sony.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία έχει φτάσει τα $1,109 δισ. στο παγκόσμιο box office και ξεπέρασε τον προηγούμενο κάτοχο της πρώτης θέσης, το “Skyfall” (2012), το οποίο έχει φτάσει τα $1,108 δισ.. Να σημειώσουμε ότι το “Spider-Man: Homecoming” (2017) είχε βγάλει “μόλις” $880 εκ.

Πριν από τρεις εβδομάδες η ταινία πάτησε το όριο του $1 δισ. και έγινε μέλος του κλαμπ των φετινών ταινιών του MCU, που ξεπέρασαν το ίδιο ποσό (Captain Marvel, Avengers: Endgame).

Οι Sony Pictures και Marvel Studio ξόδεψαν $288 εκ. σε διαφημίσεις, το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδευτεί ποτέ για ταινία του είδους.

Το “Spider-Man: Far From Home” είναι η τελευταία ταινία του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU) και ολοκληρώνει το “Avengers: Endgame” και κατά συνέπεια το δέκα χρόνων “Infinity Saga” της Marvel.

To “Spider-Man: Far From Home” έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming” και ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει τον Kraven στην τρίτη ταινία. Σεναριογράφοι είναι οι Chris McKenna και Erik Sommers.

Στο Comic-Con, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Σαν Ντιέγκο, το Hall H γέμισε με ανακοινώσεις που έκανε ο Kevin Feige σχετικά με τα νέα projects που θα φέρουν τα δύο στούντιο. Στην 4η Φάση θα ανήκουν πέντε ταινίες, οι “Black Widow” (1 Μαΐου 2020), “Eternals” (6 Νοεμβρίου 2020), “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (12 Φεβρουαρίου 2021), “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (7 Μαΐου 2021) και “Thor Love and Thunder” (5 Νοεμβρίου 2021), και πέντε σειρές, οι “The Falcon and the Winter Soldier” (Φθινόπωρο 2020), “WandaVision” (Άνοιξη 2021), “Loki” (Άνοιξη 2021), “What If?” (Καλοκαίρι 2021) και “Hawkeye” (Φθινόπωρο 2021). Επίσης, ανακοινώθηκαν τα “Blade” και το “Guardians of the Galaxy Vol.3”, τα οποία θα ανήκουν στην 5η Φάση. Αναμένουμε επίσης, να δούμε ταινία “Avengers”, αλλά με άλλη ομάδα.

Διαβάστε το review μας για την ταινία εδώ και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.