Νέα ‘μεταγραφή’ για την THQ Nordic

3 νέοι παίκτες μέσα σε ένα έτος για την THQ.Η THQ Nordic συνεχίζει τις "καλοκαιρινές αγορές" της...

3 νέοι παίκτες μέσα σε ένα έτος για την THQ.

Η THQ Nordic συνεχίζει τις “καλοκαιρινές αγορές” της, επενδύοντας αυτήν τη φορά στο ταλέντο της Gunfire Games (Darksiders III), αφού έχοντας ήδη προσθέσει στο ρόστερ της, την Warhorse Studios (Kingdom Come: Deliverance) και Piranha Bytes (Gothic).

Μέσω της τελευταίας αυτής προσθήκης στο ρόστερ της εκδότριας εταιρείας, η THQ επεκτείνεται ακόμη περισσότερο ως προς τα διαφορετικά genres παιχνιδιών, τα οποία θα μπορεί να προσφέρει στο μέλλον, έχοντας πλέον ειδικούς στον τομέα του VR και των action adventure games, έχοντας πλέον και ολόκληρο το Darksiders franchise “υπό την προστασία” του ονόματος της THQ Nordic.

 

Η αγορά της Gunfire δεν θα φέρει καμία αλλαγή στο εργατικό της δυναμικό, πράγμα που σημαίνει, ότι τα στελέχη και όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας θα κρατήσουν τα πόστα τους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το PCGamer.

Το ποσό της αγοράς δεν έγινε γνωστό, όμως η εκδότρια εταιρεία ανέφερε, ότι η επένδυση της θα αποσβεστεί εντός των επομένων 3 με 4 ετών, μέσω της κυκλοφορίας νέων παιχνιδιών της Gunfire.

Παραδόξως, το νέο μέλος της εταιρείας δεν ήταν και το μοναδικό νέο, που αφορά την THQ. Από τον Σεπτέμβριο, η εκδότρια εταιρεία θα ονομάζεται πλέον Embracer Group, δημιουργώντας υπό την αιγίδα της 3 νέες εταιρείες, Koch Media/Deep Silver, Coffee Stain και THQ Nordic GmbH, οι οποίες θα αναλάβουν επιμέρους ρόλους, τους οποίους είχε μέχρι τώρα η πρώην THQ Nordic.


O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.