Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη
Δημοσίευση: 19/07/2019 - 00:27
Ο τελικός του Άφρικα Καπ μπορεί να προσφέρει θέαμα, παρότι οι ομάδες σε αυτό το σημείο θα δώσουν έμφαση στην τακτική. Δύσκολα να βρούμε φαβορί αν και η Αλγερία είναι σε θέση να βρει το κάτι παραπάνω στο ματς. βρίσκοντας πιο εύκολα το γκολ. Οι αντίπαλοί της αυτό το ξέρουν καλά. Γι΄ αυτό κι αποφεύγουμε τις χαμηλές τιμές του Under 2,5 ψάχνοντας οριακά κάτι παραπάνω!

Η Κοπεγχάγη και η Βασιλεία είναι φαβορί απόψε στα πρωταθλήματα Δανίας κι Ελβετίας, αντίστοιχα. Έχουν όμως και μπροστά τους Ευρωπαϊκά ματς! Ειδικά η Βασιλεία με την Αϊντχόφεν να την περιμένει σε λίγα 24ωρα ίσως να αποφύγει το έντονο ρίσκο σε μια όχι κακή άμυνα της φετινής Σιόν!

Πιο ελεύθερος ρυθμός στο φιλικό παιχνίδι της Σπόρτιγκ Λισαβόνας με την Κλαμπ Μπριζ όπως και στο Νταντί όπου η Γιουνάϊτεντ με αποτελεσματικότητα μπορεί να καταβάλλει τις αντιστάσεις της Κάουντενμπιθ.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΔΑΝΙΑ, 3F Superliga (20.00) København - AGF : Home team Over 1,5 (1,40)
ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (21.00) Sporting CP - Club Brugge :  Goal/Goal (1,55)
ΕΛΒΕΤΙΑ, Raiffeisen Super League (21.00) Sion - Basel :  1 (+2 HC) (1,30)
ΣΚΩΤΙΑ, League Cup (21.45) Dundee United - Cowdenbeath : Over 2,5 (1,48)ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

AFRICA CUP - FINAL (22.00) Senegal - Algeria :  2-3 Goals  (2,00)

** Χθες η στήλη πρότεινε το Goal/Goal & Over (1,95) στο ματς της Β36 από τα νησιά Φερόε με την Κρουσέϊντερς της Βόρειας Ιρλανδίας. Τελικό σκορ 2-3