Νεαρή Ρουμάνα έκλεψε την καρδιά του Λιάπη

Τη χλιδή πεντάστερου ξενοδοχείου στο Βουκουρέστι απολαμβάνει τα τελευταία 24ωρα ο Μιχάλης Λιάπης, όπου αναζητά την ψυχική ηρεμία του...

Τη χλιδή πεντάστερου ξενοδοχείου στο Βουκουρέστι απολαμβάνει τα τελευταία 24ωρα ο Μιχάλης Λιάπης, όπου αναζητά την ψυχική ηρεμία του…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», τα δωμάτια του πολυτελούς JW Marriott φιλοξενούν συνήθως αρχηγούς κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών, ενώ ο κ. Λιάπης μπορεί να αναζητήσει την ψυχική του εκτόνωση στις πολυτελείς σουίτες, του, το καζίνο, τα σπα ή τα έξι ρεστοράν με γκουρμέ πιάτα που διαθέτει.

Ο πρώην υπουργός εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή, με την οποία πέρασε και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Μαλαισία.

Για χάρη της φαίνεται πως έγιναν πολύ συχνά τα ταξίδια του κ. Λιάπη προς τη Ρουμανία τα τελευταία χρόνια. Για αυτό επέλεξε και το συγκεκριμένο προορισμό όταν αποκαλύφθηκε πως χρηματοδότησε την ανακατασκευή του πολυτελούς σαλέ του στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας με κοινοτικά κονδύλια ως τουριστικό κατάλυμα.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.