Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και έως το μεσημέρι στην υπόλοιπη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.
Δημοσίευση: 10/04/2014 - 09:04

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και έως το μεσημέρι στην υπόλοιπη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενίσουν και από αργά το βράδυ θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη.

Η Θερμοκρασία θα παρουσιάσει βαθμιαία πτώση από τα βόρεια και θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 6 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως και 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση από 6 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι κυρίως βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα δυτικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Πηγή: www.weather.gr