«Λύγισε» στο τέλος ο Τσιτσιπάς (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε σπουδαίο τένις στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship, έβαλε δύσκολα στον Ράφαελ Ναδάλ, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) στις λεπτομέρειες. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε σπουδαίο τένις στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship, έβαλε δύσκολα στον Ράφαελ Ναδάλ, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) στις λεπτομέρειες. 

Ο Έλληνας τενίστας, στην πρώτη του παρουσία στο τουρνουά, έπιασε πολύ υψηλή απόδοση, όμως στον μαραθώνιο (3:12), όπως εξελίχθηκε ο τελικός, κάποια μικρά λάθη του στοίχισαν τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Παρόλα αυτά έδειξε πως ετοιμάζεται για σπουδαία πράγματα τη νέα σεζόν. 

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε για πέμπτη φορά στην καριέρα του την κούπα (ο μοναδικός που το έχει καταφέρει) με 6-7(3), 7-5, 7-6(3) και πρόσθεσε 250.000 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τελικός ήταν συγκλονιστικός από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-6 (3), όμως η αντίδραση του Ισπανού, No1 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν άργησε να έρθει. 

Ο Ναδάλ προηγήθηκε 5-4 και 6-5 και παρά την τρομερή προσπάθεια του Τσιτσιπά, έκανε μπρέικ στο 12ο γκέιμ του δεύτερου σετ και ισοφάρισε σε 1-1. 

Στο τρίτο σετ ο Ισπανός παρουσιάστηκε πιο αποφασιστικός, προηγήθηκε με 4-2 και έδειξε να έχει το πάνω χέρι για τη νίκη, όμως αποδείχθηκε πως τίποτα δεν είχε τελειώσει. 

Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε, έκανε μπρέικ στο… μπρέικ, μειώνοντας σε 4-3 και χωρίς να χάσει πόντο στο επόμενο γκέιμ ισοφάρισε σε 4-4. Ο Ναδάλ είχε απαντήσεις και προηγήθηκε με 6-5, όμως ο Τσιτσιπάς κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Ισπανός ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να φτάσει στον τίτλο με 7-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.