Νίκη – ανάσα για τον Πανιώνιο στην Ξάνθη (video)

Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε 2-1 στην Ξάνθη της τοπικής ομάδας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Αυτό ήταν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της ομάδας του Νίκι Παπαβασιλείου, που πλέον έφτασε τους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “κυανέρυθροι” αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Μαξίμοβιτς, τον τιμωρημένο Μιλόγεβιτς αλλά και τον Μανιάτη που είναι με το ένα πόδι… εκτός Νέας Σμύρνης.

ΔΥΝΑΤΑ Η ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στον αγώνα, έχασε αρκετά καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά οι επιθετικοί της ήταν άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Στο 32΄ μάλιστα ζήτησαν πέναλτι όταν ο Στάρτζεον ανατράπηκε από το μαρκάρισμα του Σταυρόπουλου, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας. 

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην επανάληψη και προηγήθηκε κόντρα στην ροή του αγώνα  όταν στο 53΄ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μασούρας θα βρει τον Αραμπούλι και αυτός θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση της Ξάνθης ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με την κεφαλιά του Λισγάρα (από εκτέλεση κόρνερ του Τζουρίσκοβιτς).

Η εικόνα του αγώνα στην συνλέχεια δεν άλλαξε.
Ο Πανιώνιος προσπαθεί με αντεπιθέσεις να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων και στο 67΄ κάνει το 1-2 με σκόρερ και πάλι τον Αραμπούλι που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Καμαρά. Όσεο κι΄ αν πίεσε η Ξάνθη για την ισοφάριση ήταν φλυάρη χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση στα καρά του Μάλερμπ

Δευτερόλεπτα πριν την λήξη ου αγώνα, αποβλήθηκε ο Στράτζεον με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον οικονομίδη.

 ΞΑΝΘΗ (Ραμίρεθ): Άμπαντ – Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα – Κοβάτσεβιτς (63’ Ντε Λούκας), Μουλέν (75’ Τερκί) – Ντουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο, Στάρτζεον – Ρενέλα (54’ Ντε Αμορίμ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ – Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (90’+2’ Σαραμαντάς) – Κόρμπος, Οικονομίδης – Μασούρας (61’ Καμαρά), Παπανικολάου, Άρσε (81’ Τσιλούλης) – Αραμπούλι

Διαιτητής: Γκρτζίλας (Μακεδονίας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.