“Στο περίμενε”…100 φίλοι του Άρη στη Νέα Σμύρνη

Περίπου 100 φίλοι του Άρη βρίσκονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, όμως μέχρι στιγμής ο Πανιώνιος δεν τους ανοίγει θύρα για να μπουν.

Περίπου 100 φίλοι του Άρη βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Άρη.
Πρόσφατα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είχε τονίσει πως θέλει να επιτρέψει τις μεμονωμένες μετακινήσεις φιλάθλων, κάτι που φαίνεται θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι φίλοι του Άρη. 
Η αστυνομία συγκέντρωσε τους φίλους του Άρη ελάχιστα μακριά από το γήπεδο και δεν τους επέτρεπε να πλησιάσουν. Οι φίλοι του Πανιώνιου παρακολουθούν διακριτικά την όλη διαδικασία, ενώ από την Σούπερ Λιγκ κάνουν λόγο για ασάφεια στην απόφαση του υπουργού για μεμονωμένη μετακίνηση. Οι φίλαθλοι του Άρη 50 από Αθήνα και 50 από Θεσσαλονίκη, ισχυρίζονται ότι ήρθαν μεμονωμένα και διεκδικούν την είσοδό τους στο γήπεδο.
Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, στα μέτρα ασφαλείας είχε διαμηνύσει πως υπάρχει πρόβλημα με τους οπαδούς και πως δεν θα άνοιγε θύρα για φιλοξενούμενους, κάτι που έγινε δεκτό από την αστυνομία. Για την ώρα οι «κυανέρυθροι» ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ανοίξουν κάποια θύρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.