Πανέτοιμη για Ντόχα η Στεφανίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έχει κερδίσει τους τρεις τελευταίους της αγώνες ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στη Ντόχα.
Δημοσίευση: 24/08/2019 - 14:15
Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε σε περιοδικό για το στίβο τόσο για τη νίκη της στο Μπέρμιγχαμ όσο και για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της λέγοντας χαρακτηριστικά: 

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη προσπάθειά μου στο Μπέρμιγχαμ. Πήδηξα 4,75μ. οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές όταν φτάνεις εκεί σε αυτές τις συνθήκες, δείχνει ότι είσαι έτοιμος για τα μεγαλύτερα πράγματα. Αυτή ήταν μια μεγάλη συνάντηση για να διατηρηθεί η συνέπεια. Ήταν μια από τις πρώτες στιγμές που είμαστε τόσο σίγουροι για τις επιλογές που κάναμε", είπε ηΣτεφανίδη, που θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στη Ντόχα, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα έχει την συνάντηση στο Μινσκ της Λευκορωσίας στις 9-10 Σεπτεμβρίου.

"Ναι θα είναι διασκεδαστικό , η τελευταία ευκαιρία συναγωνισμού πριν από τη Ντόχα. Θα είναι ο τελευταίος μας αγώνας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιδιώκουμε να πηδήξουμε ψηλά", πρόσθεσε.