Πανέτοιμη για Ντόχα η Στεφανίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έχει κερδίσει τους τρεις τελευταίους της αγώνες ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στη Ντόχα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε σε περιοδικό για το στίβο τόσο για τη νίκη της στο Μπέρμιγχαμ όσο και για τις επερχόμενες υποχρεώσεις της λέγοντας χαρακτηριστικά: 

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη προσπάθειά μου στο Μπέρμιγχαμ. Πήδηξα 4,75μ. οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές όταν φτάνεις εκεί σε αυτές τις συνθήκες, δείχνει ότι είσαι έτοιμος για τα μεγαλύτερα πράγματα. Αυτή ήταν μια μεγάλη συνάντηση για να διατηρηθεί η συνέπεια. Ήταν μια από τις πρώτες στιγμές που είμαστε τόσο σίγουροι για τις επιλογές που κάναμε”, είπε ηΣτεφανίδη, που θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της στη Ντόχα, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα έχει την συνάντηση στο Μινσκ της Λευκορωσίας στις 9-10 Σεπτεμβρίου.

“Ναι θα είναι διασκεδαστικό , η τελευταία ευκαιρία συναγωνισμού πριν από τη Ντόχα. Θα είναι ο τελευταίος μας αγώνας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιδιώκουμε να πηδήξουμε ψηλά”, πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.