Τεστ στη Στοκχόλμη για την Κυριακοπούλου

Στο διεθνές μίτινγκ της Στοκχόλμης θα πάρει μέρος η Νικόλ Κυριακοπούλου την Πέμπτη, τεστάροντας τις δυνάμεις της, εν όψει της συνέχειας.

Στο διεθνές μίτινγκ της Στοκχόλμης θα πάρει μέρος η Νικόλ Κυριακοπούλου την Πέμπτη, τεστάροντας τις δυνάμεις της, εν όψει της συνέχειας. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα πάρει μέρος και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Στάση στη Στοκχόλμη θα κάνει την Πέμπτη (6/2) η Νικόλ Κυριακοπούλου, που είναι μία από τις δέκα επικοντίστριες που θα αγωνιστούν στο μίτινγκ της IAAF. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το φετινό της 4,55 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα θα πάρουν μέρος η κορυφαία φέτος στον κόσμο Σίλκε Σπίγκελμπουργκ (Γερμανία) με 4,71 μ., η Χόλι Μπλίσντέιλ (Βρετανία) με την ίδια επίδοση, αλλά και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία). 

Η Κυριακοπούλου την Κυριακή θα είναι παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της σεζόν, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα στο μίτινγκ επί κοντώ του Σεργκέι Μπούμπκα στο Ντόνετσκ. Αυτός είναι ο τέταρτος αγώνας της Κυριακοπούλου στη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.