Σαουλίδης: οι 2 βαθμοί είναι μονόδρομος

Το Σάββατο ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Μίκρα τον ΑΣΕ Δούκα στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ ανδρών.

Το Σάββατο ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Μίκρα τον ΑΣΕ Δούκα στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ ανδρών.

Ενόψει αυτού του αγώνα, ο αρχηγός του “Δικεφάλου του Βορρά”, Αντώνης Σαουλίδης, ανέφερε:

“Είναι ένα κρίσιμο ματς με μία ομάδα που έχει φιλοδοξίες. Στην ομάδα έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς, ωστόσο οι δυο βαθμοί αποτελούν μονόδρομο στη διεκδίκηση των κεκτημένων”.Από πλευράς ΑΣΕ Δούκα, ο Νίκος Μουτζουρίδης σχολίασε: “Το ότι το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών δεν μειώνει την αξία του ντέρμπι. Θέλουμε και οι δύο τη νίκη. Εάν κερδίσουμε αλλάζει το αποτέλεσμα στον βαθμολογικό πίνακα και το πρωτάθλημα θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Ο ΠΟΑΚ έχει ελλείψεις, αλλά δεν παύει να έχει στο σύνολό του μια καλή σύνθεση. Προσωπικά πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην καλή άμυνα”.Κύδωνας Χανίων – ΑΕΚ Ξεχωρίζει βέβαια και το ματς στα Χανιά, όπου ο τοπικός Κύδωνας υποδέχεται την συμπρωτοπόρο ΑΕΚ.

“Άν είμαστε σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε βέβαια προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα περιθώριο στον Κύδωνα, ο οποίος “καίγεται” για τη νίκη”, δήλωσε ο αρχηγός της Ενωσης, Χριστόφορος Μπακαούκας. Από την πλευρά της κρητικής ομάδας, ο Νίκος Κοκολοδημητράκης χαρακτήρισε πολύ δύσκολο τον αγώνα και σημείωσε: “Η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο, τόσο λόγω εμπειρίας όσο και λόγω ονόματος. Είναι πιο δυνατή. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό πως ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μια πρότυπη νέα εγκατάσταση, γεμάτη κόσμο που στηρίζει την ομάδα και πως το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό. Ελπίζουμε σε μία όμορφη αναμέτρηση και προσδοκούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.