Τέλος ο Τζαναβάρας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου αποτελεί ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου αποτελεί ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου. Παράλληλα, η διοίκηση ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου ύψους 500 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό του συλλόγου, Παναγιώτη Τζαναβάρα, και την επιβολή προστίμου ύψους 500 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή του συλλόγου.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας που διετέλεσε προπονητής του συλλόγου για 12 παιχνίδια (5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες), έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.
Η διοίκηση της ομάδας, από την πλευρά της, τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τους τελευταίους τρεις μήνες και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.
Η αποτυχία εισόδου στα πλέι οφ ανόδου αλλά κυρίως η αγωνιστική αδυναμία της ομάδας να αποδώσει το ποδόσφαιρο που αντιπροσωπεύει το όνομά της, κρίθηκε ως συνολική από τη διοίκηση και με απόφαση του προέδρου αλλά και την σύμφωνη γνώμη των μελών, θεωρήθηκε επιβεβλημένη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Ο προπονητής κατέχει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης η οποία ‘αγγίζει’ και τους παίκτες. Το πρόστιμο των 500 ευρώ δεν έχει τη λογική του συνετισμού αλλά της αφύπνισης, καθώς για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Από αύριο Δευτέρα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για τη λύση της συνεργασίας τους και την άμεση δημιουργία μιας νέας ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.