Με Καμαρά στο Βόλο

Χωρίς τους Μιχαηλίδη και Μπαζίνσκι αλλά με τον Καμαρά, θα ταξιδέψει στο Βόλο ο Ατρόμητος για τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Χωρίς τους Μιχαηλίδη και Μπαζίνσκι θα ταξιδέψει στο Βόλο ο Ατρόμητος για τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον τοπικό Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Δώνης ανακοινώσε από τη Δευτέρα τους 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης, προκειμένου αυτοί να αποσυρθούν στο ξενοδοχείο και την Τρίτη το πρωί αφού πρώτα προπονηθούν να αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Ανρι Καμαρά καθώς ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά αφού πρώτα παραδέχθηκε το λάθος του ενώπιον των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου και θα του επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού.
Την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου αποτελούν οι: Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας, Καραγκούνης, Καραλής, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Αθανασίου.
Οι Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι θα συνεχίσουν το διήμερο, Τρίτη και Τετάρτη, το πρόγραμμα τους στην Αθήνα υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.