O Ty Simpkins θα ήθελε να επιστρέψει στο MCU

Προσοχή spoilers!Προσοχή spoilers από το Avengers: Endgame!......Αρκετές ερωτήσεις έχουν προκύψει...

Προσοχή spoilers!

Προσοχή spoilers από το Avengers: Endgame!

.

.

.

.

.

.


Αρκετές ερωτήσεις έχουν προκύψει για το μέλλον των Avengers και του MCU μετά το “Avengers: Endgame”. Θα έχουμε νέα ομάδα; Θα επιστρέψει ποτέ ο Thanos; Και ίσως το πιο σημαντικό – θα πάρει κάποιος τη θέση του Iron Man; Τι σήμανε η μυστηριώδης εμφάνιση του Ty Simpkins από το “Iron Man 3” στην κηδεία του Tony Stark;

Για όσους δεν τον αναγνώριζαν, καθώς έχει μεγαλώσει αρκετά, ο Simpkins εμφανίστηκε ξανά ως Harley Keener στην κηδεία του Tony – το παιδί που στο “Iron Man 3” βοήθησε τον Tony να ξεπεράσει τον φόβο του για αυτά που είδε στο διάστημα μετά τη μάχη της Νέας Υόρκης. Το IGN μίλησε με τον Simpkins στην πρεμιέρα του “Tolkien” και ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στο MCU κι αν είναι έτοιμος να βάλει στολή.

Με όλη τη μυστικότητα της τελευταίας ταινίας του “Infinity Saga”, ο Simpkins δεν ήταν καν σίγουρος για τον ρόλο του μέχρι τελευταίας στιγμής. Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του κράτησε το πιθανό cameo του μυστικό ακόμα κι από την μητέρα του. “Ήταν cool που επέστρεψα. Όταν με κάλεσαν για να το κάνω, φρίκαρα και φώναζα στο αυτοκίνητο. Στην αρχή δεν ήταν επιβεβαιωμένο ότι θα επέστρεφα και δεν ήθελα να τα κάνω μπάχαλο. Οπότε η μητέρα μου ρωτούσε ‘Τι είναι; Τι είναι;’ και δεν μπορούσα να της πω!”.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Tony και ο Harley είχαν κρατήσει επαφή, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη. “Θέλω να πιστεύω ότι κράτησαν και ότι ο Tony ακόμα τον πρόσεχε, γιατί για τον Harley αυτός ο δεσμός ήταν απίστευτα σημαντικός και ήταν κατά κάποιο τρόπο η μοναδική πατρική φιγούρα που είχε. Οπότε αυτό σκεφτόμουν στην σκηνή της κηδείας, πόσο στεναχωρημένος πρέπει να ήταν ο Harley”.

Μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες που έχουν υπάρξει αναφέρεται στον Harley να αναλαμβάνει στη θέση του Iron Man, είτε με το ίδιο όνομα είτε ως Young Avenger μέσω του Iron Lad. Προφανώς δεν μπορούσε να δώσει ακριβή απάντηση αλλά σίγουρα θα του άρεσε να συμβεί κάτι τέτοιο. “Ναι, 100%. Θα το λάτρευα αυτό!”, σχολίασε.

Ο Iron Lad στα κόμικς ονομάζεται Nathaniel Richards και αποκαλύπτεται ότι είναι ο Kang the Conqueror – ένας από τους αντιπάλους των Fantastic Four. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός δεν θα τον πείραζε καθόλου να υποδυθεί τον κακό. “Θα το έκανα, θα το έκανα. Χωρίς δισταγμό”.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.