Οι απόψεις διίστανται…

Αντίθετες απόψεις εξέφρασαν ο Νίκος Καραγεωργίου και ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Εργοτέλη με τον Αρη.

Αντίθετες απόψεις εξέφρασαν ο Νίκος Καραγεωργίου και ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Εργοτέλη με τον Αρη.

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 ο Νίκος Καραγεωργίου. Παράλληλα εξέφρασε ικανοποίηση για την προσπάθεια αλλά και για την εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του. Αρχικά τόνισε: “Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Έλειψε μόνο το γκολ που θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει και οι δύο ομάδες. Αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο εν αντιθέσει με το δεύτερο μέρος όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες δίχως να πετύχουμε το γκολ”.

Όσο αφορά τις μεταγραφές ο προπονητής του Εργοτέλη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί άλλη μία επισημαίνοντας: “Δεν έχουμε στο μυαλό μας τώρα να κάνουμε μια μεταγραφή. Βέβαια, υπάρχουν λίγες ημέρες ακόμα και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει”.

Από την άλλη ο Γιάννης Μιχαλήτσος, είπε ότι ο Άρης θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το Παγκρήτιο: “Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας ακύρωσε το γκολ, που ήταν πεντακάθαρο. Είχαμε όμως αρκετούς τραυματισμούς και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε την ροή του παιχνιδιού και στο τέλος δεν είχαμε λύσεις αφού όσοι αγωνίστηκαν υπερέβαλαν εαυτό. Με λίγη τύχη γιατί είχαμε κλασικές ευκαιρίες στο τέλος πιεστήκαμε γιατί σχεδόν 11 άτομα βγάλανε όλο το παιχνίδι αφού τουλάχιστον 7 ποδοσφαιριστές πρωτοκλασάτοι της ομάδας δεν ήταν σήμερα στην αποστολή και άλλοι 4 που ήρθανε. Δείξαμε πάθος και διάθεση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε”.

Για το ότι πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή στο 92ο λεπτό είπε: “Είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματίες και δεν μπορούσα να κάνω τις αλλαγές αυτές που ήθελα”.

Τέλος μίλησε για τα νέα αποκτήματα του Άρη και για το πότε πρόκειται να αγωνιστούν: “Είναι νωρίς ακόμα να τους χρησιμοποιήσω καθώς οι περισσότερες μεταγραφές μας έχουν κάποιο διάστημα απουσίας”.

Σόφη Κουλούρη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.