Αποκαλυπτήρια την πρώτη Φεβρουαρίου

Το μονοθέσιο της Ρέντ Μπουλ του 2011 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα.

Το μονοθέσιο της Ρέντ Μπουλ του 2011 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα έχει αρχίσει και οι ομάδες ετοιμάζονται για τα “αποκαλυπτήρια” των νέων μονοθεσίων τους, καθώς και τις πρώτες δοκιμές ενόψει της νέας χρονιάς, που θα γίνουν στην πίστα της Βαλένθια την 1η Φεβρουαρίου.

Η Ρέντ Μπούλ, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο σε οδηγούς (με τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ) και κατασκευαστές, ανακοίνωσε σήμερα ότι το αυτοκίνητό της για το 2011, το οποίο έχει την κωδική ονομασία RB7, θα παρουσιαστεί λίγο πριν από την έναρξη των δοκιμών.

Εκτός από τη Ρέντ Μπούλ, η οποία με το μονοθέσιο του 2010 κατέκτησε 15 “pole positions” και εννέα νίκες, και άλλες ομάδες θα παρουσιάσουν τα νέα μονοθέσιά τους στη Βαλένθια.

Περίπου 50 λεπτά μετά τα “αποκαλυπτήρια” της RB7, θα παρουσιαστεί το αυτοκίνητο της Μερτσέντες για το 2011, ενώ τα νέα μονοθέσια των Φεράρι, Toro Rosso, Λότους και Γουίλιαμς θα αρχίσουν να κάνουν… χιλιόμετρα από την πρώτη κιόλας ημέρα των δοκιμών.

Η Ζάουμπερ και η Ρενό θα παρουσιάσουν μια ημέρα νωρίτερα στην πίστα της Βαλένθια τα αυτοκίνητά τους για τη νέα χρονιά. Η Φορς Ίντια θα κάνει τα “αποκαλυπτήρια” του νέου μονοθεσίου της στη Χερέθ στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ Βέρτζιν Ρέισινγκ και HRT δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει ημερομηνίες παρουσίασης.

Στο μεταξύ, η ΜακΛάρεν θα κάνει τα “αποκαλυπτήρια” της MP4-26 στο Βερολίνο στις 4 Φεβρουαρίου, αλλά το αυτοκίνητο θα κάνει τα πρώτα χιλιόμετρά του σε πίστα στις 10 Φεβρουαρίου στη Χερέθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.