Χαλίλοτζιτς: Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ

"Μονόδρομος" είναι η νίκη για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βαχίντ Χαλίλοτζιτς.

Ο τεχνικός της κροατικής ομάδας τόνισε πως η ομάδα του θέλει να γιορτάσει τα εκατό χρόνια από την ίδρυσή της, με μια μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ συμπλήρωσε πως το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες του θα είναι αποφασισμένοι για τη νίκη.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τόνισε αρχικά: «Είναι προνόμιο για μας να αγωνιζόμαστε σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Εύχομαι να κερδίσουμε, το αξίζουν οι παίκτες μου με βάση τα αποτελέσματα και τη συμπεριφορά που έχουν δείξει. Μία νίκη επί του ΠΑΟΚ θα αποτελεί το καλύτερο δώρο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι αντίπαλοί μας είναι ικανότατοι αμυντικά και στις αντεπιθέσεις, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι σύμμαχός μας. Αν ήμασταν και πλήρεις, θα ήμουν περισσότερο αισιόδοξος».

Από την πλευρά του, ο Σαμίρ υπογράμμισε για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων: «Ανυπομονώ για τον αγώνα, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου. Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει αν η σεζόν θα είναι καλή ή όχι. Αν δεν κερδίσουμε, θα ξεχάσουμε ό,τι καλό έχουμε πετύχει φέτος», τόνισε και πρόσθεσε: «Φοβάμαι για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ελπίζω να μην είναι τελείως παγωμένος. Ελπίζω παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει πίσω και θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να έχουμε κατοχή και να τους πιέσουμε. Στον πρώτο αγώνα ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς χάσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.