Η Χαποέλ “προσγείωσε” τους “αετούς”

Η Χάποελ Τελ Αβίβ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, επικρατώντας της Μπενφίκα με 3-0 και πλέον μπορεί να ελπίζει στην κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, επικρατώντας της Μπενφίκα με 3-0 και πλέον μπορεί να ελπίζει στην κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου. Με την ήττα αυτή οι “αετοί” έχασαν το τρένο για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Σάλκε ξέφυγε τέσσερις βαθμούς, ενώ η Λιόν που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς περισσότερους, υπερτερεί των Πορτογάλων στην ισοβαθμία.

Η Μπενφίκα πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και πίεζε για να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε οδηγό στο σκορ, ωστόσο η Χάποελ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Ζάχαβι στο 24′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Τα πάντα χάθηκαν για τους Πορτογάλους στο 74′ όταν ο Ντα Σίλβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του “καθαρίζοντας” έτσι την υπόθεση νίκη. Το σκορ “έκλεισε” ο ποδοσφαιριστής που το “άνοιξε”. Συγκεκριμένα ο Ζάχαβι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για τρίτη φορά στα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Διαιτητής: Αλέν Αμέρ (Λουξεμβούργο)
Γήπεδο: “Μπλούμφιλντ”

Χάποελ Τελ Αβίβ (Έλι Γκούτμαν): Ενγιάμα, Ντα Σίλβα, Μποντάρβ, Φράνσμαν, Σέχτερ(58′ Σιβόν), Βερμούτ, Ζάχαβι, Αμπουντμπουλ(78′ Μπαντιέρ), Μπενταγιάν, Γιαντίν, Ταμούζ (66′ Σαχάρ)
Μπενφίκα (Χόρχε Ζέσους): Ρομπέρτο, Λουιζάο, Γκαρσία(79′ Γιάρα), Σάλβιο (66′ Μάρτινς), Αιμάρ, Περέιρα, Κοεντράο, Γκαϊτάν, Νταβίντ Λουιζ, Σαβιόλα(46′ Καρντόζο), Καρντέκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.