To’ πε και το’ κανε ο Έβανς! (pics)

Ο προπονητής της Ρόδεραμ Στιβ Έβανς κράτησε την υπόσχεσή του και εμφανίστηκε στο «Έλαντ Ρόουντ» για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ με τη Λιντς φορώντας...θερινή ενδυμασία

Ο προπονητής της Ρόδεραμ Στιβ Έβανς κράτησε την υπόσχεσή του και εμφανίστηκε στο «Έλαντ Ρόουντ» για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ με τη Λιντς φορώντας…θερινή ενδυμασία.

Ο 52χρονος είχε υποσχεθεί πως αν η ομάδα του είχε σωθεί από τον υποβιβασμό την τελευταία ημέρα της σεζόν θα παρουσιαζόταν στο γήπεδο φορώντας σομπρέρο, σορτσάκι και παντόφλες.

Οι παίκτες του φρόντισαν γι’ αυτό και έτσι έπειτα από διαδικτυακή καμπάνια στο Twitter με το hashtag #sombreroforsteve, o Έβανς ακόμα και αν ήθελε δεν θα μπορούσε να μην κρατήσει τον λόγο του.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Έβανς κατέβηκε από το πούλμαν της ομάδας κατά την άφιξη στο «Έλαντ Ρόουντ» με την αμφίεση που βλέπετε στις φωτογραφίες και πόζαρε μπροστά από τους πάγκους.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως θα φορέσει τα κανονικά ρούχα της δουλειάς για το παιχνίδι και ίσως ξαναφορέσει το σομπρέρο του στα τελευταία λεπτά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.