Νιαγκουάρα: «Tίποτα πια δεν μου ρίχνει την ψυχολογία»

Η Νέρι Νιαγκουάρα ήρθε στο Λονδίνο με βασικό στόχο τα 50μ. ελεύθερο, όμως σίγουρα περίμενε κάτι καλύτερο από τη σημερινή συμμετοχή της στα προκριματικά των 100μ.

Η Νέρι Νιαγκουάρα ήρθε στο Λονδίνο με βασικό στόχο τα 50μ. ελεύθερο, όμως σίγουρα περίμενε κάτι καλύτερο από τη σημερινή συμμετοχή της στα προκριματικά των 100μ. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έμεινε πολύ μακριά από το χρόνο της και με επίδοση 56.63 κατετάγη 32η, όμως αυτό δεν φάνηκε να την πτοεί ενόψει της συνέχειας. Η «παλιά» Νέρι σίγουρα θα αντιδρούσε αλλιώς, όμως είναι σαφές ότι η Νιαγκουάρα που επέστρεψε στις πισίνες φέτος είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος.
Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η 29χρονη πρωταθλήτρια εξήγησε ότι η κακή της εμφάνιση οφείλεται σε δύο λόγους: «Δεν είμαι κατάλληλα προετοιμασμένη για τα 100μ., καθώς κυνηγάω περισσότερο το 50άρι. Περίμενα καλύτερο χρόνο, αλλά είχα μία ατυχία στην εκκίνηση, μου έφυγαν τα γυαλάκια και κολυμπούσα με τα γυαλάκια στο λαιμό. Αυτό με αποσυντόνισε, μου έσπασε τα νεύρα!», δήλωσε η Νιαγκουάρα και πρόσθεσε: «Και μόνο που βρίσκομαι εδώ, εγώ προσωπικά το χαίρομαι. Τώρα πια τίποτα δεν μπορεί να μου ρίξει την ψυχολογία».
Σε ό,τι αφορά τα 50μ. ελεύθερο (ο προκριματικός διεξάγεται την Παρασκευή), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είπε: «Το 50άρι είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνισμα, όπου μπορείς να βρεθείς από την πρώτη θέση ως την τελευταία. Θέλω να κάνω ένα καλό χρόνο και ό,τι καλύτερο έρθει. Η συμμετοχή μου σε έναν ημιτελικό είναι πολύ δύσκολη γιατί οι χρόνοι είναι πολύ γρήγοροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.