“Αδέρφια Καστεγιάνο μαζί στον Αρη”

Δημοσίευμα από την Ισπανία ξαναβάζει στην επικαιρότητα του Αρη τον Ισπανό αμυντικό μέσο, Χάβι Καστεγιάνο, αυτή τη φορά μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Ντάνι, που παίζει και αριστερός μπακ.

Δημοσίευμα από την Ισπανία (δείτε εδώ σχετικά) αναφέρει ότι οι 32χρονοι, δίδυμοι, Χάβι και Ντάνι Καστεγιάνο έχουν πρόταση από τον Αρη.
Οι συγκεκεκριμένοι παίκτες δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ και αναζητείται ομάδα. Ο Αρης έχει δείξει ενδιαφέρον σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα. 
Ο Χάβι Καστεγιάνο, ο αμυντικός μέσος είχε ακουστεί εδώ και καιρό. Ηταν από τα πρώτα ονόματα που υπήρχαν στη λίστα του Αρη μετά την αποχώρηση του Σιώπη. Τώρα, στο ρεπορτάζ μπαίνει και το όνομα του αδερφού του, του Ντάνι που παίζει και αριστερός μπακ. 
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά των παικτών εξετάζεται το οικονομικό μέρος της πρότασης. Ο Χάβι έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας μέχρι το 2021 και ο Ντάνι μέχρι το 2020.
Στο ρεπορτάζ του Αρη, για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει (δείτε εδώ το δημοσίευμα) και η περίπτωση του Τομ Πιρς όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις με τον Ιμπάνιες, τον Αργεντινό αριστερό μπακ με τον οποίον επίσης γίνονται συζητήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.