Ομοσπονδία σε Βολικάκη: Δε μπορούμε να καλύψουμε το κόστος…

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο, τον Χρήστο Βολικάκη, πως δεν μπορεί να του καλύψει το κόστος για να χρησιμοποιήσει το ποδηλατοδρόμιο, παραπέμποντας τον στο σωματείο του, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να μπορέσει να προπονηθεί!

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό…
Εν έτη 2018, ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδηλάτες ο Χρήστος Βολικάκης, δε μπορεί να προπονηθεί στο ποδηλατοδρόμιο, στο ΟΑΚΑ, εξαιτίας του…κόστους!

Κι όμως, με επίσημο έγγραφο, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ενημέρωσε τον Χρήστο Βολικάκη, πως αδυνατεί να του καλύψει το κόστος των προπονήσεων του στην πίστα, παραπέμποντας τον στο σωματείο του, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να μπορέσει να προπονηθεί!

Ο Έλληνας πρωταθλητής, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, δήλωσε έκπληκτος με την απάντηση που το δόθηκε από την ομοσπονδία.

Ο Χρήστος Βολικάκης είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και θα έπρεπε να μπορεί να κάνει την προπόνησή του στο ποδηλατοδρόμιο στο Ολυμπιακό Στάδιο, αν και όπως φαίνεται, το λογικό και απλό, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.