Γενηδούνιας: “Μπορούμε καλύτερα”

Ο Κωνσταντίνος Γενηδούνιας υπογράμμισε πως εθνική ανδρών μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδούνιας υπογράμμισε πως εθνική ανδρών μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην πρόκριση της εθνικής επί των ΗΠΑ, αλλά και στην επόμενη αντίπαλο της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου, την Ιταλία.

Χαρακτηριστικά, ο Γενηδούνιας τόνισε: “Το ξέραμε ότι θα ήταν έτσι το παιχνίδι. Οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολλά… όπλα, πολλές λύσεις, κολυμπάνε, τραβάνε, παίζουν σκληρά στην άμυνα, έχουν ένα καλό τερματοφύλακα. Ξέραμε, ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι από ότι εμφανιστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σερβία”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Και πάλι, όμως, νομίζω ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο μπορούμε, αλλά όπως έχει και τις προηγούμενες μέρες σε κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε και καλύτεροι και τώρα με την Ιταλία στην οκτάδα πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι χωρίς λάθη στην άμυνα και πιο συγκεντρωμένοι στον παραπάνω και στον λιγότερο. Το παιχνίδι κρίθηκε νομίζω στο διπλό παραπάνω που είχαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ αντίθετα με μας που στη συνέχεια σημειώσαμε δυο στον παραπάνω και νικήσαμε. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι με τους νέους κανονισμούς και τις πολλές αποβολές εκεί κρίνεται το παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.