“Γκέλα” για τη Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Στόουκ και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη "μάχη" για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Στόουκ και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, πάντως, γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.


Οι γηπεδούχοι προγήθηκαν με τον Πίτερ Κράουτς στο 59′, με τους “πολίτες” να ανεβάζουν ρυθμούς και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 76′. Δημιουργός του γκολ ήταν ο Κλισί και σκόρερ ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του. Η Σίτι “έπιασε” προσωρινά τη Μάντσεστερ αλιοα οι “κόκκινοι διάβολοι”, που αγωνίζονται τη Δευτέρα (26/3), έχουν την ευκαιρία να αυξήοσυν τη διαφορά στους τρεις βαθμούς.


ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Χουτ, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Έθρινγκτον (81′ Παλάσιος), Γουίλαν, Γουάιτχεντ, Γουίλσον, Κράουτς (90’+2′ Τζόουνς), Γουόλτερς, Τζερόμ (51′ Πέναντ)


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Κ. Τουρέ, Ρίτσαρντς, Κλισί, Σαμπαλέτα (83′ Μίλνερ), Νασρί, Μπάρι (74′ Τέβες), Σίλβα (62′ Τζόνσον), Γ. Τουρέ, Τζέκο, Μπαλοτέλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.