“Ομάδα Champions League ο Ολυμπιακός”

Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ομάδα επιπέδου Champions League.

Ο προπονητής της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ομάδα επιπέδου Champions League. «Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα και κατά τη γνώμη μου ομάδα επιπέδου Champions League και έπρεπε εκεί να συνεχίζει. Θέλει να κυριαρχεί στο παιχνίδι, να έχει τον έλεγχο. Αυτό δεν μου προκαλεί έκπληξη, καθώς ο προπονητής του, Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εργαστεί πολύ σε αυτό τον σύλλογο» δήλωσε στον ουκρανικό Τύπο.
 

Και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι εύκολοι αγώνες, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτούς. Ένα από τα ατού του Ολυμπιακού είναι πως το δεύτερο ματς γίνεται στην έδρα του. Σε μεγάλο βαθμό, πάντως, είχε πάρει προβάδισμα πρόκρισης με τη Ρούμπιν εκτός έδρας κάτι που δεν είναι τόσο συχνό. Σε γενικές γραμμές έχει καλή έδρα και έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα πολλούς βαθμούς εκεί. Είναι και πρώτος στη βαθμολογία».

Ο Μάρκεβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τους “ερυθρόλευκους”: «Οι αντεπιθέσεις είναι το παιχνίδι που μας αρέσει. Ζητάμε τη γρήγορη μεταβίβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, αλλά και τη συνεχή κίνηση των παικτών. Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά κορμιά και μπορεί να υπολογίζει και στις μακρινές μπαλιές γιατί οι παίκτες του είναι δυνατοί στον αέρα. Οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Το παιχνίδι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον» είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.