Χαιρετάει ο Μπέιλ και οδεύει προς Κίνα

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Τσιανγκσού Σουνίνγκ και πλέον περιμένει να συμφωνήσει και η Ρεάλ Μαδρίτης, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην κινεζική ομάδα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Τσιανγκσού Σουνίνγκ και πλέον περιμένει να συμφωνήσει και η Ρεάλ Μαδρίτης, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στην κινεζική ομάδα. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Ουαλός παίκτης θα πληρώνεται με έντεκα εκατομμύρια λίρες εβδομαδιαίως, κάτι που θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός παίκτης εισπράττει δώδεκα εκατομμύρια λίρες ανά εβδομάδα από την Μπαρτσελόνα. 

Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, θα πρέπει οι Κινέζοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις των “μερένχες”. Αυτό θα πρέπει να συμβεί έως τις 31 Ιουλίου και για αυτό οι εκπρόσωποι του Μπέιλ τρέχουν να ολοκληρώσουν τη μετεγγραφή, πιέζοντας και τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.