Μαλεζάς: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτό το ματς»

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε πως ο τελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα έχει ιδιαιτερότητες, όμως ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του.

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε πως ο τελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα έχει ιδιαιτερότητες, όμως ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε πως το μόνο που σκέφτονται αυτή τη στιγμή οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Αρχικά, δήλωσε στη media day του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου: «Εδώ και αρκετό καιρό σκεφτόμαστε αυτό το ματς. Όλη η ομάδα σκέφτεται αυτή την αναμέτρηση, όπου ελπίζω να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ιδιαιτερότητες μπορεί να υπάρχουν, αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάμε αυτό το παιχνίδι και όχι τι έγινε στο πρωτάθλημα και τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Να το δούμε σαν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένας τελικός και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τον τίτλο».

Στη συνέχεια, ο Μαλεζάς συμπλήρωσε: «Υπάρχουν διάφορα συναισθήματα, αλλά αυτό το κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα ματς. Εμείς πρέπει να κοιτάμε πως θα επιτύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τον τίτλο. Στο αγωνιστικό, είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες, αλλά πρέπει να το κοιτάξουμε σαν ένα ξεχωριστό ματς, για να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη δήλώσε: «Το σημαντικότερο και για τον πρόεδρο είναι να πάρουμε το κύπελλο, είτε βρίσκεται είτε όχι στο γήπεδο. Θα το χαρεί με τον ίδιο τρόπο. Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, αυτό είναι ένα αβαντάζ. Από την άλλη πλευρά είναι ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου. Δεν πρέπει να σταθούμε στις παραδώσεις. Οι παραδώσεις είναι για να σπάνε. Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι να φέρουμε ένα ακόμα τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη. Αν το κάνουμε για δεύτερη σερί σεζόν ή αν δεν έχει ξανασυμβεί, δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τον τίτλο».

Για το που θα κριθεί το ματς, ο Μαλεζάς δήλωσε: «Νομίζω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο να βρεθεί η ομάδα στη μέρα της. Όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο ματς, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βελτιώσουμε κάποια ελαττώματα που είχαμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικότερο είναι η νοηματική προετοιμασία που έχει γίνει πριν. Οι συμπαίκτες μου έχουν την εμπειρία να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.