Μπέλεκ: «Στοίχησαν τα λάθη» (vid)

Στα αρκετά λάθη του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Στιβ Μπέλεκ μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Μανώλη Βογιατζάκη.

Στα αρκετά λάθη του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Στιβ Μπέλεκ μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Μανώλη Βογιατζάκη. Ο άσος της ΑΕΚ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. 
 
«Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο αλλά κατά τη γνώμη μου δεν παίξαμε άσχημα. Πιστεύω ότι σε δύο λάθη που κάναμε δεχτήκαμε δύο γκολ. Θεωρώ πως η ομάδα μου μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο σήμερα».

Σε ερώτηση για τα πολλά λάθη που έγιναν δεξιά, απάντησε:
«Θεωρώ πως το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο από δεξιά. Έτυχε να είμαι εγώ σήμερα από δεξιά.  Όταν η ομάδα δέχεται ένα γκολ, δεν φταίει μόνο ένας αλλά όλοι μαζί».

Για την απόδοση της ομάδας:
«Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην παίξαμε καλά αλλά θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο αποδώσαμε καλά».


Κωστένογλου: “Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος”

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση του Ολυμπιακού ο Νίκος Κωστένογλου, μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Μανώλη Βογιατζάκη μετά τον τέλος του αγώνα.
 
«Θεωρώ καθοριστικό το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του παιχνιδιού όπου ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και ήταν καλύτερος. Εμείς  μπήκαμε πολύ νωθρά στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη».


Ρίκκα: «Μας δυσκόλεψαν τα δύο γκολ»
 
«Δεν σκεφτόμασταν το περσινό ματς, αλλά τα δύο γρήγορα γκολ μας δυσκόλεψαν στην τακτική που θέλαμε να ακολουθήσαμε. Ο στόχος μας ήταν να το σταματήσουμε και να βγούμε μπροστά για να σκοράρουμε εμείς. Σε τέτοια παιχνίδια όταν δέχεσαι τόσο γρήγορα γκολ ό,τι κι αν κάνεις τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε στον αγώνα και ίσως να το γυρίσουμε στη φάση του Λυμπερόπουλου που ο Μέγιερι έκανε μεγάλη απόκρουση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.