Μπατίστ: Εν αρχή η Φενέρ

Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ για το «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα, την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και ο Μάικ Μπατίστ εξήγησε ότι όλη η προσοχή των «πρασίνων» στρέφεται σε αυτό και ο Ολυμπιακός... έπεται.

Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ για το «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα, την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και ο Μάικ Μπατίστ εξήγησε ότι όλη η προσοχή των «πρασίνων» στρέφεται σε αυτό και ο Ολυμπιακός… έπεται.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στη Φενέρ. Όταν τελειώσει αυτό το παιχνίδι θα δούμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος τελευταία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Γι’ αυτό και «είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά. Πρώτα για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και μετά θα έχουμε άλλες δύο μέρες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Άρα θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε τι σημαίνει, αλλά προέχει η Φενέρ. Πρέπει όμως πρώτα να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στο πρώτο ματς και μετά να δούμε το επόμενο».

Μόλις μια εβδομάδα μετά το… διπλό στην Τουρκία, οι Πρωταθλητές Ευρώπης συναντούν ξανά την ομάδα του Νέβεν Σπάχια, με στόχο μόνο τη νίκη ώστε να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έναντι της σε πιθανή ισοβαθμία, καθώς θέλουν την πρώτη θέση του ομίλου. «Στην Κωνσταντινούπολη ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς. Έπρεπε να κερδίσουμε. Χάσαμε από την Ούνιξ εντός έδρας και βάλαμε τους εαυτούς μας σε δυσκολίες. Από το πρώτο λεπτό βγήκαμε με πολλή ενέργεια στο γήπεδο με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και κίνητρο. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε γιατί επιστρέψαμε στο σημείο που θέλαμε, αλλά αν δεν συνεχίσουμε έτσι και αν δεν κερδίσουμε και εντός έδρας τη Φενέρ πάλι θα έχουμε επιστρέψει στα ίδια που ήμασταν και μετά τον αγώνα με την Ούνιξ με αποτέλεσμα η νίκη μας στην Τουρκία να μην έχει καμία σημασία», εξήγησε ο Μάικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.