Νίκη η Λεγκανιές, γκολ ο Σιόβας!

Η Λεγκανιές νίκες με 3-2 την Μπέτις παίζοντας με δέκα παίκτες για 70 λεπτά! Σκόραρε ο Δημήτρης Σιόβας ενώ ενώ είχε προηγηθεί το γκολ ενός άλλου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, του Τζόελ Κάμπελ

Μια πολύ δύσκολη νίκη δεδομένων και των συνθηκών που δημιουργήθηκαν πολύ νωρίς στο ματς, πέτυχε η Λεγκανιές για την 38η αγωνιστική της Ισπανικής Primera Division.

Και η αξία της ήταν πολύ μεγαλύτερη όχι τόσο λόγω των αντιστάσεων και της δυναμικής της Μπέτις, όσο διότι η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε από το 24ο λεπτό με δέκα παίκτες καθώς ο πλάγιος αμυντικός της Ντιέγκο Ρίκο «πρόλαβε» να πάρει δύο κίτρινες κάρτες – μέσα σ’ ένα λεπτό μάλιστα – ανατρέποντας τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Η ζυγαριά, μάλιστα, είχε αρχίσει να γέρνει προς την ομάδα της Ανδαλουσίας λίγο νωρίτερα αφού  άλλος ένας γνωστός μας ο Κοσταρικανός Τζοέλ Κάμπελ άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό!

Σημαντικό κυρίως για την ψυχολογία των γηπεδούχων, το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Σιόβας στο 28’ με κοντινό πλασέ.

Το ματς πήρε «φωτιά» στο τελευταίο ημίωρό του και σ’ αυτό έπαιξε ρόλο το 2-1 που πέτυχε σε μια ωραία αντεπίθεση ο Ναράνχο.
Η Μπέτις συνέχισε να πιέζει, με περισσότερες δυνάμεις εξάλλου, φθάνοντας στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Παραγουανού Σανάμπρια στο 76’.

Η ισοπαλία δεν ενδιέφερε, προφανώς, κανέναν. Η Μπέτις έμεινε ψηλά ψάχνοντας το νικητήριο γκολ όμως αυτό το πέτυχαν οι γηπεδούχοι σε μια φάση όπου και η τύχη έπαιξε το ρόλο της!
Μια ακόμα καλή αντεπίθεση έφερε τη μπάλα στα πόδια του Μαροκινού Αμραμπάτ. Αυτός σούταρε από το ύψος της περιοχής και κοντράροντας σε πόδι αμυντικού κατέληξε στην κλειστή γωνία του γκολκίπερ Πέδρο Λόπες.
Τελικό σκορ 3-2 με δύο τέρματα πρώην παικτών του Ολυμπιακού (Σιόβας, Κάμπελ) και το νικητήριο από έναν ο οποίος τα δύο περασμένα καλοκαίρια ήταν στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Πειραιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.