Φλεβαράκης: Τεράστιο λάθος αν παρασυρθούμε

Το γεγονός ότι το Μαρούσι δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη δεν εφησυχάζει τον Κώστα Φλεβαράκη.

Το γεγονός ότι το Μαρούσι δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη δεν εφησυχάζει τον Κώστα Φλεβαράκη. Αντιθέτως, ο Έλληνας τεχνικός τονίζει ότι ο Ηλυσιακός θα πρέπει να δείξει τεράστια προσοχή και να μην παρασυρθεί από τη βαθμολογική θέση της ομάδας του Νίκου Λινάρδου.

Η ομάδα των Ιλισίων δοκιμάζεται το Σάββατο (17:00) στο κλειστό του «Αγ. Θωμά» και ο κόουτς της εξήγησε πως «θα είναι τεράστιο λάθος εάν παρασυρθούμε από τη βαθμολογική θέση του Αμαρουσίου ή τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, καθώς σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της η συγκεκριμένη ομάδα έχει παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική, χάνοντας στον πόντο ουκ ολίγες φορές απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους».

Αναφερόμενος στον αντίπαλο του, επεσήμανε ότι «έχει παιδιά που έχουν συνηθίσει να είναι πρωταγωνιστές, όπως ο Γκαγκαλούδης και ο Κόμματος, αλλά και ρολίστες που τα δίνουν όλα για 40′. Μεγάλο όπλο του Αμαρουσίου είναι και το τρίποντο, καθώς σουτάρουν με οποιονδήποτε τρόπο και απ’ οπουδήποτε, εντός και εκτός συστήματος». Για να ανατιμετωπίσουν σωστά του αντιπάλους τους λοιπόν «θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση από την πρώτη μέχρι την τελευταία κατοχή. Ελπίζω δε, τόσο ο Αποστολίδης (άρρωστος) όσο και οι Κασελάκης, Γαλιώτος (τραυματίες) να μπορέσουν να μας βοηθήσουν, έστω και για κάποια λεπτά, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια απουσιών», υπογράμμισε.

Κοχαντάρεβιτς: Ξέρουμε τις αδυναμίες τους

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, επεσήμανε ότι ο Κώστας Φλεβαράκης τους έχει αναλύσει πολύ καλά το μαρούσι, οπότε και οι ίδιοι ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. «Το Μαρούσι, παρά τα προβλήματά του, είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα και ο κόουτς μάς έχει αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας, επισημαίνοντας τις αδυναμίες τους. Αν, λοιπόν, ακολουθήσουμε τις οδηγίες του, θα έχουμε κάνει πολύ μεγάλο βήμα για τη νίκη», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.