Ιωαννίδης: «Με έβριζαν και οι φίλοι μου»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποκάλυψε πως όταν είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία, είχαν στραφεί εναντίον του και οι στενοί του φίλοι.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποκάλυψε πως όταν είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία, είχαν στραφεί εναντίον του και οι στενοί του φίλοι. Ο παλαίμαχος προπονητής αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη και στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ. Ο Ιωαννίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FΜ». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την υποδοχή του στη Θεσσαλονίκη όταν επέστρεψε ως αντίπαλος και προπονητής του Ολυμπιακού: «Όταν εγώ πήγα με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, είδα τους κολλητούς μου να με βρίζουν. Μιλάμε για σχέσεις ζωής. Μου έλεγαν ‘όταν δεις τη γυναίκα σου με άλλον, δεν θα τη βρίσεις;’. Μάλλον καλύτερα να σε αγαπούν ή να σε μισούν, όχι να περνάς αδιάφορος».

Για την επιλογή του Γιαννάκη στον μεγάλο Άρη: «Ήθελα έναν παίκτη που να βοηθά στην άμυνα στη ρακέτα. Όχι ψηλό, έναν κοντό. Επέλεξα τον Γιαννάκη κι όταν ήρθε εκείνος πήραμε 7/7. Το θέμα είναι να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι». 

Για τη μάχη της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και είναι το φαβορί να κατακτήσει το Champions League. Δεν τους συμπαθώ, αλλά είναι η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω πως θα το πάρει και με άνεση. Είχε τον Μέσι, πήρε το Νεϊμάρ, πήρε και τον Σουάρες, ενώ οι ανταγωνιστές της κοιμόντουσαν». 

Για το θάνατο του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κυριακίδη: «Ήταν ανεπανάληπτος. Δεν κολλούσε πουθενά. Πήγαινε παντού με τη σκάλα του, εκτός από την Αθήνα όπου δεν έζησε ποτέ. Ερχόταν και στους αγώνες του Άρη. Πολλοί προσπάθησαν να τον μιμηθούν, αλλά κανένας δεν τα κατάφερε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.