Κερ: «Μάλλον δε θα παίξει ο Ιγκουοντάλα»

Ο Στιβ Κερ εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με τη συμμετοχή του Αντρέ Ιγκουοντάλα στον έβδομο τελικό της Δύσης, τονίζοντας πως καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο Στιβ Κερ εμφανίστηκε απαισιόδοξος σχετικά με τη συμμετοχή του Αντρέ Ιγκουοντάλα στον έβδομο τελικό της Δύσης, τονίζοντας πως καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του παίκτη του, μετά τη νίκη 115-86 στον έκτο τελικό της Δύσης επί των Χιούστον Ρόκετς και τόνισε πως δε γνωρίζει ακόμα το πότε θα τον έχει και πάλι στη διάθεσή του.

Αρχικά, ο Κερ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε το πλάνο μας έχοντας στο μυαλό μας ότι ο Ιγκουοντάλα δεν θα παίξει, αλλά η περίπτωσή του αλήθεια κρίνεται ημέρα με την ημέρα».

Και συμπλήρωσε: «Έχει πρόβλημα στο οστό, οπότε δεν έχουμε ακριβές χρονοδιάγραμμα. Περισσότερο εξαρτάται από τον ίδιο και πώς νιώθει, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτός είναι ο λόγος που εξετάζουμε την περίπτωσή του επί καθημερινής βάσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.