Αμφίβολος ο Ιγκουοντάλα για το Game 1

Εξαιρετικά αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα στους τελικούς στο NBA είναι και πάλι ο Άντρε Ιγκουοντάλα. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ είναι τραυματίας και έλειψε από τέσσερα παιχνίδια στους τελικούς της Δύσης κόντρα στο Χιούστον. Ο τραυματισμός του στο γόνατο είναι πιο σοβαρός απ' ότι φάνηκε στην αρχή με τον Στιβ Κερ να αναγκαστεί και πάλι να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνεπής με το ραντεβού τους με τους τελικούς του NBA θα αντιμετωπίσουν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για ακόμα μια χρονιά μετά την πρόκρισή τους απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς. Ο MVP των τελικών του 2015 κόντρα στην ομάδα από το Οχάιο ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό γόνατο και η συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο παλιός παίκτης των Σίξερς και των Νάγκετς χτύπησε στο 3ο παιχνίδι της σειράς στο Όκλαντ με την σειρά των τελικών της δύσης να είναι στο 1-1 με αποτέλεσμα να χάσει τους υπόλοιπους αγώνες και τον Στιβ Κερ να αναγκάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Λούνεϊ και Μπελ.
Σύμφωνα με το ESPN ο Ιγκουοντάλα δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε έντονους ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να λείψει και από το πρώτο τελικό που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μέχρι να επιστρέψει το μαρκάρισμα του Λεμπρόν Τζέιμς θα αναλάβει κάποιος εκ των Μπελ, Γκριν και Λούνεϊ.
Ο 34χρονος βρίσκεται στην ομάδα από το 2013 όταν και έφυγε από το Ντένβερ και έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα (2015 – 2017).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.