Απογοήτευση στην Εθνική Ανδρών

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Ανδρών, μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού.

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Ανδρών, μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού. Οι διεθνείς αποδίδουν την ήττα 11-9 από το Μαυροβούνιο στα λάθη που έκαναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Από τέτοιες ήττες μαθαίνεις σίγουρα. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν μεγάλες παραστάσεις και εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι φυσικό αφού λείπαμε τα τελευταία χρόνια. Σήμερα παίξαμε καλά θα έλεγα, αλλά μερικά στιγμιαία λάθη μας στοίχισαν. Συνεχίζουμε και πάμε τώρα για την 5η θέση».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μιράλης τόνισε: «Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι εδώ. Και μόνο που οι Μαυροβούνιοι πανηγύριζαν σαν τρελοί τα γκολ και στο τέλος, αποδεικνύει ότι έχουν καταλάβει πια ότι η Ελλάδα επανήλθε στο προσκήνιο. Υπάρχουν πάντως πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Δεν γίνεται να τρώμε τέτοια γκολ από κόντρα. Με τη Γερμανία είναι σημαντικό το παιχνίδι γιατί θα τους ξαναβρούμε μπροστά μας, πιθανότατα στο Έντμοντον».

Ο Κώστας Μουρίκης δήλωσε για την ήττα από το Μαυροβούνιο: «Αν παίζαμε έτσι όπως σήμερα και με την Ουγγαρία και την Ιταλία, τότε θα είχαμε άλλη τύχη στα παιχνίδια αυτά. Δείξαμε θέληση και πάθος και χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Θέλουμε να κατακτήσουμε στο Αϊντχόφεν την 5η θέση και αυτό θα επιχειρήσουμε κόντρα στους Γερμανούς».

Τέλος, ο Γιώργος Ντόσκας υπογράμμισε: «Τα κενά διαστήματα που είχαμε στο παιχνίδι μας στοίχισαν την ήττα και τον αποκλεισμό. Μας λείπει ακόμη η διάρκεια στο παιχνίδι. Είναι θετικό βέβαια που επιστρέψαμε σε υψηλό επίπεδο. Με τη Γερμανία έχουμε πολλούς λόγους που θέλουμε να την κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.