25 εκατομμύρια για 18χρονο ταλέντο η Ρεάλ!

Στην απόκτηση ενός εκ των μεγαλυτέρων ταλέντων του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς απέσπασε την υπογραφή του Ροντρίγκο Ροντρίγκες που αγωνίζονταν στην Γκρέμιο Νοβοριζοντίνο.

Στην απόκτηση ενός εκ των μεγαλυτέρων ταλέντων του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς απέσπασε την υπογραφή του Ροντρίγκο Ροντρίγκες που αγωνίζονταν στην Γκρέμιο Νοβοριζοντίνο. Ο 18χρονος, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ,  υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με το κόστος της μετεγγραφής του να ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ! 

Ο γεννημένος στις 21 Απριλίου 2000 προέρχεται από τις ακαδημίες της Γκρέμιο Νοβοριζιντίνο ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Παλμέιρας. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις, χαρακτήρισε την μεταγραφή του ως, «όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς θα παίξω στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου».

Ο πρόεδρος της Γκρέμιο Νοβοριζοντίνο, Γκενίλσον ντα Ρότσα Σάντος, χαρακτήρισε ξεχωριστή την ημέρα της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή. «Αυτή η μεταγραφή έρχεται να δείξει πως στην ομάδα μας γίνεται σωστή δουλειά. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Προσπαθούμε πάντα να δώσουμε τα πάντα στους αθλητές μας ώστε να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά και άνθρωποι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.