Λεβαδειακός- ΟΦΗ: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Γιώργος Παράσχος και Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Λεβαδειακός - ΟΦΗ...

Δείτε τί δήλωσαν Γιώργος Παράσχος και Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ…

Γιώργος Παράσχος:

«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε στην τακτική του ΟΦΗ. Είναι μια έμπειρη ομάδα που έπαιζε κλειστά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Χρειάζεται μεγάλο κουράγιο και προσπάθεια. Πιστεύω ότι η τύχη θα μας βοηθήσει και στα επόμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Αυτό είναι αποτέλεσμα ικανότητας ή και τύχης.

Έχουμε μια συνεχιζόμενη κακοτυχία και δεν ξέρω μέχρι που θα τραβήξει αυτό. Είναι ορισμένες λεπτομέρειες που μας στοιχίζουν».

Νίκος Αναστόπουλος:

«Η πορεία του ΟΦΗ από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα είναι ένα θαύμα. Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, πίστευα ότι ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε και σήμερα. Όταν φεύγαμε από την Κρήτη λέγαμε ότι θέλαμε να επιστρέψουμε με 2 νίκες και τα καταφέραμε. Υποχρεώσαμε τον Λεβαδειακό να παίξει από τα άκρα, κάτι που δεν είχε αποτέλεσμα. Πήραμε μια σημαντική νίκη και κοιτάζουμε μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.