Μαχρέζ: “Νόμιζα ότι η Λέστερ είναι ομάδα ράγκμπι”!

Κάθε ιστορία που βγαίνει από τη Λέστερ τη φετινή χρονιά δίνει έναν ακόμα λόγο στους απανταχού σεναριογράφους και σκηνοθέτες να μαζέψουν υλικό για να φτιάξουν ταινία με τα επιτεύγματά της. Η νέα που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά τον Ριάντ Μαχρέζ...

Κάθε ιστορία που βγαίνει από τη Λέστερ τη φετινή χρονιά δίνει έναν ακόμα λόγο στους απανταχού σεναριογράφους και σκηνοθέτες να μαζέψουν υλικό για να φτιάξουν ταινία με τα επιτεύγματά της. Η νέα που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά τον Ριάντ Μαχρέζ…

Ο Αλγερινός άσος της πρωτοπόρου της Πρέμιερ Λιγκ που έχει κάνει πράγματα και θαύματα φέτος, δήλωσε στο περιοδικό “Four Four Two” ότι δεν ήξερε ότι η Λέστερ είναι ποδοσφαιρική ομάδα! Νόμιζε ότι ήταν ομάδα ράγκμπι! 
 
“Δεν ήξερα τη Λέστερ. Στη Γαλλία δεν τη γνωρίζαμε, μάλλον επειδή αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ. Εγώ νόμιζα ότι ήταν ομάδα ράγκμπι”, είπε με περίσσια ειλικρίνεια ο Μαχρέζ. Προφανώς ο παίκτης της Λέστερ μπέρδεψε την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα ράγκμπι, επειδή το όνομα της δεύτερης είναι “Leicester Football Club” και το συγκεκριμένο άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γαλλία, χώρα στην οποία ανδρώθηκε ο εν λόγω άσος. 

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τη στιγμή που έμαθε το ενδιαφέρον της Λέστερ: “Αρχικά είπα… “δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος”, αλλά μετά ταξίδεψα και είδα ότι οι εγκαταστάσεις ήταν καλές. Δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου. Είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί”, συμπλήρωσε ο μίστερ… 14 γκολ και 12 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.