Στην τελική ευθεία για τον Σιμόες

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες, καθώς θα υπάρξει η καθοριστική συνάντηση της διοίκησης με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες, καθώς θα υπάρξει η καθοριστική συνάντηση της διοίκησης με τους εκπροσώπους του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μάνατζερ του 26χρονου μέσου, Κιμ Ριμπέιρο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από την Πέμπτη και είχε μια πρώτη επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. 

Το κλίμα στις επαφές των δυο πλευρών είναι αρκετά καλό και υπάρχει η αισιοδοξία, πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης θα επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017. Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές στον Πορτογάλο μέσο, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει έως το 2019. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, στην οποία θα δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εκεί αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Πορτογάλου παίκτη, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της πατρίδας του, καθώς επίσης και ορισμένες ευρωπαϊκές ομάδες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.