Ετοιμοι Σανκαρέ, Γκαρσία, Βράνιες!

Απαντες παρόντες! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που έβγαλε η τελευταία δυνατή προπόνηση του Αρη, πριν την πρώτη αναμέτρηση του 2012, κόντρα στη Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Απαντες παρόντες! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που έβγαλε η τελευταία δυνατή προπόνηση του Αρη, πριν την πρώτη αναμέτρηση του 2012, κόντρα στη Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων. Είναι χαρακτηριστικό πως κανονικά γυμνάστηκαν και επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά από καιρό, οι Καλίφα Σανκαρέ, Γιούριτσα Βράνιες, ακόμη και ο Νάτσο Γκαρσία κι έτσι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, έχει πληθώρα επιλογών στη διάθεσή του.

Το εάν θα τους συμπεριλάβει όλους στην αποστολή, είναι κάτι άγνωστο αυτή τη στιγμή, ωστόσο τα πάντα είναι στη διακριτική του ευχέρεια. Ετσι ο Αρης θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Τρίτης, πάνοπλος για την Κέρκυρα, όπου θα επιδιώξει άλλη μια νίκη, προκειμένου αφενός μεν να κάνει καλό ποδαρικό στην καινούρια χρονιά, αφετέρου δε να ανέβει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο 40χρονος Πολωνός θα επιλέξει την αποστολή μετά από ένα τελευταίο χαλάρωμα στο Ρύσιο, με μοναδικούς σίγουρους απόντες τους τέσσερις υπό καραντίνα (Καστίγιο, Παπαστεριανός, Πορτίγια, Πρίττας) οι οποίοι θα προπονηθούν στο «Κλ. Βικελίδης», υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.