Ντεσάν: «Το μυαλό μας στην πρόκριση»(vid)

Αποστολή - Μασσαλία: Νίκος Γαβαλάς
Η πρόκριση στην επόμενη φάση της Champions League είναι ο στόχος της Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Αποστολή – Μασσαλία: Νίκος Γαβαλάς
Η πρόκριση στην επόμενη φάση της Champions League είναι ο στόχος της Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκης το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ συμπλήρωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πιο επικίνδυνοι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων.

Ο Ντεσάν δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Μια νίκη θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Στο πρώτο παιχνίδι οι Έλληνες δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, αφού το πρωτάθλημά τους δεν είχε αρχίσει. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Οι ομάδα έχει παιχνίδια και αρκετοί παίκτες έχουν ρυθμό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι περισσότερο επικίνδυνοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Η προτεραιότητα παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα αλλά και για τα οικονομικά της. Δεν είμαστε στη διοργάνωση απλώς για να συμμετέχουμε. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στους «8» της διοργάνωσης. Ακόμη κι όταν δεν ήμασταν καλοί στο πρωτάθλημα, είχαμε στο Champions League».

Επίσης, ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή μετά από την ήττα από την Μονπελιέ. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε μακριά από την πρώτη θέση. Θα πρέπει να περιμένουμε που θα είμαστε στη διακοπή του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.