Σουάρες: “Δεν είμαστε μηχανές”

Ο Λουίς Σουάρες υπογράμμισε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν το εφετινό πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι μηχανές.

Ο Λουίς Σουάρες υπογράμμισε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν το εφετινό πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι μηχανές. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 8-0 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και τόνισε πως δεν έχει σημασία για τον ίδιο, το γεγονός πως σκόραρε τέσσερις φορές στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Σουάρες τόνισε: “Είμαστε περισσότερο μαζί από ποτέ. Αλλά είμαστε και άνθρωποι, όχι μηχανές. Έχουμε δικαίωμα σε αρνητικές εμφανίσεις.

Το πολύ θετικό είναι ότι εξαρτόμαστε μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που το κάνουμε, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας.
Τα τέσσερα γκολ δεν λένε κάτι. Βοηθάω απλώς την ομάδα σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή που είχαμε. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Ο κόσμος πάντως βλέπει ότι τίποτα δεν είναι εύκολο στους αγώνες που δίνουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.