Οι… ανύπαρκτοι του fb και αήττητοι στο γήπεδο

Μετά την ήττα στον τελικό του κυπέλλου από Σταντάρ Λιέγης στο τέλος της σεζόν, η Γκενκ προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, έβαλε ποιότητα, όμως κυρίως, έβαλε δουλειά που είναι εύκολα ορατή σε όλα τα επίπεδα.

Μετά την ήττα στον τελικό του κυπέλλου από Σταντάρ Λιέγης  στο τέλος της σεζόν, η Γκενκ προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, έβαλε ποιότητα, όμως κυρίως, έβαλε δουλειά που είναι εύκολα ορατή σε όλα τα επίπεδα. Αποτέλεσμα; Είναι αήττητη σε 20 παιχνίδια φιλικά και επίσημα, ενώ έχει 8 νίκες και μία ισοπαλία σε 9 επίσημους αγώνες.

Προχώρησε ήδη μέχρι τα play off του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει πλεονέκτημα μετά τη νίκη της με 5-2 στο πρώτα από τα παιχνίδια με αντίπαλο τη Μπρόνμπι.

Ουδείς γκρέμισε όλο το οικοδόμημα, ουδείς μηδένισε τους πάντες μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Ο Φιλίπ Κλεμάν έμεινε στη θέση του (είχε αναλάβει τον Ιανουάριο) και το αποτέλεσμα μοιάζει – τουλάχιστον προς το παρόν – εντυπωσιακό.

Η απόλυτη ισοπέδωση είναι… συνήθεια με έντονο ελληνικό χρώμα. Μετά το φιλικό παιχνίδι της Γκενκ με τον Ολυμπιακό υπήρξε ισοπέδωση κάθε στοιχείου της ελληνικής ομάδας ακόμη και από δικούς της φιλάθλους.
Βαρύ σκορ. Ήττα σε φιλικό ματς όμως… 

Δεδομένα αποτέλεσε καμπανάκι κινδύνου για τους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε μετά από εκείνο το ματς ο Μαρτίνς ουδέποτε ανέβασε ξανά πολύ ψηλά την πίεση της ομάδας του.
Ταυτόχρονα όμως – επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις – εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός δεν το έχασε από κάτι μέτριους Βέλγους, αλλά από τους δεύτερους προς το παρόν στη βαθμολογία και αήττητους στα επίσημα παιχνίδια τους παίκτες του Κλεμάν.

Από κάποιους… ανύπαρκτους όπως ο εξτρέμ με το όνομα Τροσάρ. 7 γκολ σε 6 συμμετοχές έως τώρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Όπως ο επιθετικός με το όνομα Σαμάτα… 7 συμμετοχές και 7 γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μέχρι τώρα. 

Τους ήξερε τότε κανείς; Όχι. Τους έμαθαν ήδη κάποιοι. Όχι δε πρόκειται για τον Μέσι και τον Κριστιάνο, αλλά για ποδοσφαιριστές που όπως ο Καμαρά, ο Τσιμίκας ή ο Ποντένσε κάνουν βήματα καριέρας και βοηθούν την ομάδα τους.

Η ισοπέδωση του Facebook  ότι αν δε γνωρίζουμε κάποιον τον μετατρέπουμε σε… τίποτα είναι το ευκολότερο που μπορεί να κάνει κάποιος. Μόνο που όσο στέκεται στο πως θα σχολιάσει αρνητικά, ουδέποτε θα καταλάβει και το άθλημα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι αγαπάει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.