Παρουσία Δ.Γιαννακόπουλου ο Αγιασμός του Ερασιτέχνη

Στο "Απόστολος Νικολαΐδης" θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 18:00 ο Αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Στο “Απόστολος Νικολαΐδης” θα γίνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 18:00 ο Αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και όλων των τμημάτων του συλλόγου. 

Ο πρόεδρος του Π.Α.Ο θα βρεθεί στον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο, όπως και σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ του Τριφυλλιού, ενώ θα ανοίξουν για το κοινό οι θύρες 2,5 και 13. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:  

” Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους αθλητές, το διοικητικό προσωπικό και τους φιλάθλους του στον Αγιασμό εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ο οποίος θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 18:00, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πρόκειται για μία ιστορικής σημασίας κίνηση στον «ιερό» χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και  όλων των τμημάτων του Συλλόγου με τις Ακαδημίες τους.

Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της.

Η είσοδος για το κοινό και τους γονείς θα γίνει  από τις θύρες 2 και 5 ενώ θα είναι ανοιχτή και η ιστορική Θύρα 13.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ξεκινάει τη νέα χρονιά ενωμένος σαν «γροθιά»,  με στόχο την Αναγέννησή του,  ώστε να γίνει ξανά: «Πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ παντοτινός» ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.