H BlizzCon 2018 μυρίζει Diablo

Diablo fans ετοιμάστε τα υπογλώσσια.H BlizzCon πλησιάζει και η Blizzard ανακοίνωσε το πρόγραμμα...

Diablo fans ετοιμάστε τα υπογλώσσια.

H BlizzCon πλησιάζει και η Blizzard ανακοίνωσε το πρόγραμμα εχθές το βράδυ. Φέτος είναι η χρονιά του Diablo. Όλοι το ξέρουμε, όλοι το περιμένουμε. Το τι θα δούμε όμως μόνο η μαμά Blizzard το γνωρίζει.

Αμέσως μετά την τελετή έναρξης της BlizzCon 2018 λοιπόν έρχεται ένα πάνελ που ονομάζεται Diablo: What’s Next. Ανακοίνωση; Μάλλον… Μεγάλη ανακοίνωση; Σίγουρα. Να θυμίσουμε πως το panel μετά την τελετή έναρξης κατά κόρον είναι το panel που γίνεται η μεγάλη ανακοίνωση της εκάστοτε BlizzCon και αν αναλογιστούμε ότι πέρσι δεν είδαμε το Diablo καθόλου στη BlizzCon 2017, είναι λογικό να περιμένουμε κάτι μεγάλο φέτος.

Δεν θα λέγαμε πως δεν το περιμέναμε κιόλας. Η ίδια η Blizzard νωρίτερα το 2018 μας είπε πως το Diablo Team ίσως έχει κάτι να μας πει αργότερα μέσα στο 2018 και να έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην τελετή έναρξης. Με αρκετά Diablo Projects στα σκαριά είναι λογικό να ακούσουμε κάτι αλλά ίσως να μην είναι αυτό που όλοι ελπίζουν, δηλαδή το Diablo 4. Μη ξεχνάμε πως έρχεται και μια Diablo animated σειρά στο Netflix.

Την ίδια μέρα αργότερα ακολουθούν What’s Next panels και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρίας. Επίσης να θυμίσουμε πως εκτός από τουρνουά, cosplay competition, πάνελ σχετικά με το lore των παιχνιδιών αλλά και τη μουσική τους, όσοι παραβρεθούν αλλά και όσοι θα έχουν το Virtual Τicket θα μπορούν να παίξουν το Worlf of Warcraft: Classic σε μια πρώιμη μορφή του.

 

Η BlizzCon 2018 ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου 2018 όπου είναι και η μέρα που κυκλοφορεί η Eternal Collection του Diablo 3 στο Nintendo Switch.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Blizzcon 2018 μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.