Φήμη: Το MCU θα γίνει σκοτεινότερο με την ταινία “Dark Avengers”

Αυτό θα είναι το μέλλον του MCU;Και ενώ περιμένουμε το άτιτλο ακόμα "Avengers 4" και το τέλος της...

Αυτό θα είναι το μέλλον του MCU;

Και ενώ περιμένουμε το άτιτλο ακόμα “Avengers 4” και το τέλος της Phase 3, δημοσιεύματα θέλουν την Marvel να έχει αναπτύξει και να έχει ολοκληρώσει το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς “Dark Avengers”.

Τα νέα ήρθαν από το ThatHashtagShow.com, το οποίο υπογραμμίζει ότι “τα Marvel Studios έχουν πολλά σενάρια για πολλά projects, αλλά δεν θα βγουν όλα αυτά στη μεγάλη οθόνη”.

Το “The Dark Avengers” δημιουργήθηκε από τον Brian Michael Bendis, ο οποίος είναι το κύριο πρόσωπο στην κυκλοφορία της σειράς κόμικ “Ultimate Marvel Universe”, το οποίο περιλαμβάνει και το “Ultimate Spider-Man”. Βοήθησε στην επανακυκλοφορία του franchise “Avengers” με κόμικς όπως τα “Secret War”, “House of M” και “Age of Ultron”.

Το “The Dark Avengers” έκανε την εμφάνισή του το 2009 και ακολουθεί την Skrull Secret Invasion, η οποία συντάχθηκε από τον Norman Osborn (Green Goblin) και περιλαμβάνει πιο σκοτεινές εκδοχές των αγαπημένων μας χαρακτήρων. Ο Osborn, που ήταν αρχηγός των Thunderbolts, έγινε ο επικεφαλής των Πρακτόρων S.H.I.E.L.D., τους μετονόμασε σε H.A.M.M.E.R. και δημιούργησε τη δική του εκδοχή των Avengers.

Σε αυτήν την εναλλακτική ιστορία βλέπουμε τον Venom (Mac Gargan) ως Spider-Man, τον Bullseye ως Hawkeye, τον γιο του Wolverine, Daken, ως Wolverine, τον Norman Osborn ως Iron Patriot (φοράει μια στολή του Iron Man σε μπλε, κόκκινες και λευκές αποχρώσεις) και την Moonstone ως Ms. Marvel.

Το “Captain Marvel”, που θα κυκλοφορήσει πριν το “Avengers 4”, θα περιλαμβάνει τον πόλεμο μεταξύ των Kree και Skrull, κάτι που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην πιθανή αυτή νέα ιστορία.

Αυτό όμως θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε, όταν κυκλοφορήσουν τα “Captain Marvel” στις 8 Μαρτίου 2019 και “Avengers 4” στις 3 Μαΐου 2019.

Μέχρι τότε, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και να μας πείτε σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.