Fortnite: Εναρκτήριο λάκτισμα για το Fortnitemares Event

Boo!Ένα ολοκαίνουργιο patch στο Fortnite κυκλοφόρησε σήμερα και φέρνει μαζί του το Fortnitemares...

Boo!

Ένα ολοκαίνουργιο patch στο Fortnite κυκλοφόρησε σήμερα και φέρνει μαζί του το Fortnitemares, ένα limited time event, όπου τα τέρατα ξυπνούν και φέρνουν το χάος στο battle royale mode.

Ο κύβος έχει κάνει τεράστιο ταξίδι, από την πρώτη φορά που το είδαμε στο προηγούμενο season και οι τελευταίες του απόπειρες κίνησης ρίχνουν κομμάτια του μέσα στο map. Cube Monsters θα εμφανιστούν από αυτά τα κομμάτια και το να τα σκοτώσετε, θα σας προσφέρει μια ευκαιρία να βρείτε extra shield και loot. Tα μικρά κομματάκια θα εμφανίζονται τυχαία στον χάρτη, ενώ τα πιο μεγάλα θα βρίσκονται στα corrupted zones.

To patch έρχεται μάλιστα και με δύο νέα όπλα. Το ένα είναι μια παραλλαγή του crossbow, τώρα γνωστό ως Hunter Crossbow με 40 base damage και απεριόριστο ammo. To Six Shooter δίνει την δυνατότητα για αυξημένο fire rate, όταν προχωράτε σε shooting from the hip, ενώ αν στοχεύετε προς τα κάτω, θα έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια στόχου. Το Hand Cannon δέχθηκε ορισμένα buffs και το Rocket Launcher έχει ένα προσωρινό visual upgrade, με το Pumpkin Rocket Launcher.

Συνεχίζοντας με του event, το νέο Deadfire Outfit περιλαμβάνει ένα διαδραστικό feature, καθώς το skin θα αλλάζει ανάλογα με το πόσο damage έχετε κάνει και πόση ώρα έχετε μείνει στο παιχνίδι. Το Fortnitemares even έχει βέβαια και τα δικά του challenges, που αλλάζουν κάθε λίγες μέρες, οπότε και η ολοκλήρωσή τους θα σας δώσει το Dark Engine glider.

s6thumb7

Εκτός από το νέο event, τα gliders μπορούν να γίνουν deploy από τουλάχιστον 10 μέτρα ύψος σε όλα τα modes και όχι μόνο στο Disco Domination. Οι παίκτες που δέχονται knock down και περιμένουν για βοήθεια, έχουν πλέον 50 δευτερόλεπτα πριν γίνουν eliminate, αντί για τα 100. Νέα items θα βρείτε στο Playground mode, συμπεριλαμβανομένου του Port-A-Pirateshop και ενός ενημερωμένου Spiky Stadium.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρη 6.20 patch notes εδώ.

Πριν φύγετε, μην ξεχνάτε ότι η Epic ανακοίνωσε ότι το free-to-play του Save the World θα καθυστερήσει μέχρι το 2019.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.