Τρίποντο στην εκπνοή για τη Μίλαν (video)

Σε εκπληκτικό στην εξέλιξή του παιχνίδι η Μίλαν νίκησε τη Τζένοα με 2-1 στο Σαν Σίρο σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Αυτογκόλ στο 56' και νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις για τον Ρομανιόλι. Ο Σούσο είχε βάλει μπροστά στο σκορ τη Μίλαν.

Η Μίλαν ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε όταν στο 4ο λεπτό ο Σούσο πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και εκτέλεσε υποδειγματικά στην αριστερή γωνία του Ράντου. Τέταρτο γκολ του Ισπανού στο πρωτάθλημα.

Δεύτερη απειλή με μακρινό σουρ του Κουτρόνε στο 9′ και κυριαρχία της Τζένοα από εκείνο το σημείο και μετά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Κουαμέ, Πιάτεκ και Ρόμουλο είχαν τρεις καλές στιγμές μέχρι τό τέλος του πρώτου μέρους με τη Μίλαν να κάνει πολλά λάθη στην άμυνά της να μην κρατά τη μπάλα και να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου απείλησε πρώτη η Μίλαν με τον Ιγκουαίν να εκτελεί εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει για να διώξει σε κόρνερ ο Ράντου. Η Τζένοα ισοφάρισε στο 56′ έχοντας την τύχη με το μέρος της καθώς ο Κουαμέ επιχείρησε πάσα προς το σημείο του πέναλτι η μπάλα κόντραρε στον Ρομανιόλι και κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα με το γκολ να χρεώνεται στον στόπερ της Μίλαν.

Ο Ιγκουαίν στο 64′ και ο Κεσί στο 69′ έβαλαν δύσκολα στον τερματοφύλακα Ράντου που όμως κράτησε το μηδέν με εξαιρετικές επεμβάσεις.
Στο 81′ οι τερματοφύλακες έκαναν σπουδαίες επεμβάσεις. Πρώτα ο Ράντου σε εξαιρετικό σουτ από τον Σούσο και εν συνεχεία ο Ντοναρούμα σε εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Λάζοβιτς μέσα από την περιοχή.

Ο Γκατούσο άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-4-2 μετά το 60ο λεπτό η ομάδα του πίεσε ασφυκτικά και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Ράντου απομάκρυνε με γροθιές και ο Ρομανιόλι με εκπληκτικό πλασέ πέτυχε το 2-1 για τη Μίλαν στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η Μίλαν έφτασε τους 18 βαθμούς και τα 20 γκολ έχοντας την 2η επίθεση του πρωταθλήματος πίσω από τα 21 της Γιουβέντους.

Μιλαν: Ντοναρούμα, Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Σούσο, Κεσί, Τσαλχάνογλου, Μπακαγιόκο, Λάξαλτ (63′ Αμπάτε), Ιγκουαίν, Κουτρόνε.

Τζένοα: Ράντου, Μπιράσκι, Ζουκάνοβιτς, Κρισίτο, Λάζοβιτς, Ρόμουλο (67′ Βελόσο), Μπέσα, Ματσιτέλι (78′ Ομιονγκά), Γκίντερ, Πιάτεκ (85′ Πάντεφ), Κουαμέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.