Με συγκρατημένη αισιοδοξία η αναχώρηση (video)

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Λονδίνο, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Τσέλσι, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (22:00).

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Λονδίνο, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Τσέλσι, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (22:00). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μαλεζά και Κίτσιου.

Αναλυτικά η αποστολή του “Δικέφαλου” του Βορρά: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης 

Την αποστολή των “ασπρόμαυρων” αποχαιρέτησαν και ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.